Menedzsment

Új vezetők tehetik ügyfélbaráttá az adóhivatalt?

Négy új vezető kerülhet a jövő év elejével a Nemzeti Adó- és Vámhivatal élére, a nemzetgazdasági miniszter azt várja tőlük, hogy ügyfélbaráttá teszik az adóhatóságot.

2015.12.17 13:34Havariapress

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter négy olyan helyettes-államtitkárt javasolt a mai napon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal élére, akiknek a szakmai tudása és tapasztalata biztosíték lehet arra, hogy 2016. január 1-jétől már csak az új, ügyfélbarát szemlélettel találkozhat minden adófizető. A gazdasági tárca vezetőjének javaslata alapján az adóhivatal vezető tisztségeit négy új helyettes államtitkár töltheti be, közülük a javaslat szerint Tamásné Czinege Csilla az adószakmai ügyekért, Molnár Tamás a vámszakmai és a nemzetközi ügyekért, dr. Szeleczki Zsuzsanna Judit a hatósági és a felügyeleti ügyekért és dr. Sors László a bűnüldözési és a nyomozóhatósági feladatok ellátásáért felelős posztot tölti majd be. A miniszteri jelölések elfogadásáról a miniszterelnök jogosult dönteni, ezzel kapcsolatos határozata a következő napokban születhet meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.