Vádemelési javaslattal tárult a nyomozás

Adóellenőröket próbált megvesztegetni a piaci árus

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a piaci árussal szemben, aki adóellenőröket próbált megvesztegetni Szolnokon.

2015.11.12 11:06Havariapress

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal adóellenőrei ez év július 21-én tartottak ellenőrzést egy szolnoki nagyáruház parkolójában, melynek során ellenőriztek egy 48 éves őstermelőt is.

A revizorok próbavásárlást tartottak a medgyesegyházi lakosnál, akitől azonban nem kaptak nyugtát, ezért felfedték kilétüket.

A gazda erre készpénzt ajánlott fel az ellenőröknek, hogy a büntetéstől eltekintsenek, azok azonban nem fogadták el az összeget, hanem feljelentést tettek a férfi ellen, hivatali vesztegetés miatt.

Az ügyben indított nyomozás a napokban lezárult, s a keletkezett iratokat a rendőrség vádemelési javaslattal küldte meg a Szolnoki Járási Ügyészség részére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.