Szerb zárjegyes cigaretta volt nála

Lejárt műszakija miatt bukott le a csempész

Több millió forint értékű, szerb zárjegyes cigarettát találtak a rendőrök egy, az M1-es autópályán ellenőrzésre megállított autóban.

2015.11.02 08:39Havariapress

Lejárt az autó műszaki érvényessége, ezért állították meg az M1-es autópályán Győr felé haladó személygépkocsit a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei vasárnap.

Az autót egy 35 éves szerb állampolgárságú nő vezette, utasa egy Bosznia-Hercegovinában élő 24 éves nő volt. A járőrök a két külföldi okmányainak ellenőrzését követően a jármű utas-, és csomagterét is átnézték.

A csomagtartóban több mint négy és fél millió forint értékű, szerb zárjegyes cigarettát találtak.

A járőrök értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Komárom-Esztergom megyei parancsnokságát, majd átadták a pénzügyőröknek a lefoglalt cigarettát és a két csempészt is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.