Több milliós értékben

Egy mázsa vágott dohányt foglaltak le Salgótarjánban

Több mint kétmillió forint értékű, száz kilónyi, ismeretlen származású vágott dohányárut foglaltak le a pénzügyőrök egy salgótarjáni garázsban.

2015.08.06 11:09MTI

Varga Zoltán, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense közölte, hogy a három férfit két napja érték tetten egy salgótarjáni garázsban, ahol éppen az egy kilogrammos csomagokba porciózott dohányt pakolták. Az áru származását nem tudták igazolni, egyikük azt mondta, hitelre vásárolta azt a nyíregyházi piacon, csomagját kétezer forintért, és azt remélte, hogy haszonnal adhatja tovább.

A NAV pénzügyőrei a több mint kétmillió forint értékű árut és a szállításhoz használt gépkocsit lefoglalták, a férfiak ellen orgazdaság miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.