Bűncselekmény

Több mint ötezer doboz csempészcigarettát találtak egy szegedi garázsban

A pénzügyőrök több mint ötezer doboz adózatlan cigarettát, továbbá két és fél kilónyi finomra vágott dohányt találtak egy szegedi garázsban és az előtte álló gépjárműben.

2015.07.15 11:04MTI

Némedi-Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense közölte, hogy a jövedéki ellenőrzést végző járőrök érkezésekor két magyar férfi éppen cigarettát pakolt a garázsból egy személyautóba.

A pénzügyőrök a járművet, valamint a garázst átvizsgálva 5228 doboz különböző márkájú adózatlan cigarettát találtak. A garázsból előkerült 2,6 kilogramm finomra vágott fogyasztási dohány is.

A több mint négy millió forint értékű jövedéki terméket a pénzügyőrök lefoglalták, a pénzügyi nyomozók az ügyben orgazdaság miatt eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.