Csempészcigi

Fekete zsákokokat pakolt, amikor lecsapott rá a NAV

7 508 doboz csempészcigarettát és 50 kilogramm dohányt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Vecsésen.

2015.06.27 09:29Havariapress

A NAV pénzügyőrei - rendőri értesítést követően - Vecsésen, egy garázssoron ellenőriztek egy férfit, aki épp fekete színű zsákokat pakolt.

A pénzügyőrök a garázs átvizsgálásakor összesen 7 508 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát, valamint több mint 50 kilogramm, finomra vágott fogyasztási dohányt találtak.

A 6,2 millió forint értékű cigarettát és dohányt a pénzügyőrök lefoglalták, és költségvetési csalás miatt büntető feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál. Az ügyben mintegy 10 millió forint bírság kiszabása várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.