Kiszűrik a kontárokat

Taxis jogsértések: együttműködik a NAV és a BKK

A fővárosi taxiszolgáltatási szektorban tapasztalható jogsértések megelőzésére, felderítésére és visszaszorítására kötött megállapodást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a szervezetek célja az engedély nélkül működő kontár vállalkozók kiszűrése, az utasok, és a tisztességesen működő taxisok érdekeinek védelme.

2015.06.11 09:39MTI

Közölték: a taxiszolgáltatások színvonalának emelését, a jogszerű működést elősegítő megállapodást írt alá a BKK , a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága.

Az együttműködő felek vállalták a jogsértők elleni fellépést rendszeres közös ellenőrzésekkel és a szakmai munka, valamint munkatársaik oktatásának összehangolásával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.