Adóbevallás

Hosszabb nyitvatartással várja a bevallókat a NAV

A május 20-áig hátralévő valamennyi munkanapon hosszabb nyitvatartással várja a bevallókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal négy legnagyobb fővárosi ügyfélszolgálata.

2015.05.13 08:51Havariapress

A korábbi évek tapasztalatai szerint sokan az utolsó pillanatban nyújtják be személyijövedelemadó-bevallásukat és fizetik be adójukat.

A NAV fővárosi központi ügyfélszolgálatai (IX. kerület, Vaskapu utca 33-35, XIII. kerület, Kresz Géza utca 13-15. és Dózsa György út 128-132, valamint XIV. kerület, Gvadányi utca 69.) erre az idén is hosszabb nyitva tartással készülnek: május 13. és május 20. között hétfőtől csütörtökig 8 óra 15 perctől 18 óráig, pénteken 16 óráig fogadják a bevallókat.

A hosszas várakozás elkerülése érdekében a megszokott félfogadási időn túl kizárólag a bevallások benyújtásával kapcsolatos ügyek intézhetők (bevallás átvétel, csekk-kiadás, tájékoztatás, bankkártyás befizetés, Ügyfélkapu regisztráció).

A telefonos Általános Tájékoztató Rendszer (TCC) helyi tarifával hívható 06-40/42-42-42-es száma a fenti időszakban ugyancsak tovább fogadja az ügyfelektől érkező hívásokat. A telefonszámon hétfőtől csütörtökig 8 óra 30 perctől 18 óráig, pénteken 16 óráig kérhető segítség a bevallással kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.