Eljárást indított a NAV

Négymillió forintnyi illegális parfüm Nagylaknál

A pénzügyőrök egy olasz személygépkocsit ellenőriztek Nagylak térségében, amelyet egy román férfi vezetett. A csomagtér átvizsgálásakor egy nagyobb kartondobozra lettek figyelmesek...

2015.03.23 10:11MTI

Négymillió forintnyi illegális parfümszállítmányt találtak a pénzügyőrök egy olasz gépkocsiban Nagylaknál - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense közölte, hogy a pénzügyőrök egy olasz személygépkocsit ellenőriztek Nagylak térségében, amelyet egy román férfi vezetett. A csomagtér átvizsgálásakor egy nagyobb kartondobozra lettek figyelmesek, amelyben 197 - különböző világmárkák jelzésével ellátott - parfümöt találtak.

A román férfi azt mondta, hogy a csomagot egy ismerősétől kapta, hogy vigye el egy másik ismerősének Olaszországba, de nem tudta, mi van benne. A pénzügyőrök a négymillió forintot meghaladó értékű szállítmányt lefoglalták, a NAV pénzügyi nyomozói pedig iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.