Egy buszon

Fegyvereket és lőszereket találtak egy bosnyák utasnál Tompán

A pénzügyőrök egy Szerbia és Hollandia között, menetrend szerint közlekedő autóbuszt és utasait ellenőrizték kedden a tompai határkirendeltségen.

2015.02.12 08:58MTI

Két maroklőfegyvert és kilenc lőszert találtak a pénzügyőrök egy menetrend szerint közlekedő buszon utazó bosnyák férfinél Tompán - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága csütörtök reggel az MTI-t.

Némedi-Varga Éva közlése szerint a pénzügyőrök egy Szerbia és Hollandia között, menetrend szerint közlekedő autóbuszt és utasait ellenőrizték kedden a tompai határkirendeltségen.

A fegyvereket és a lőszereket a férfi bőröndjének béléshuzata alatt, vattába csomagolva találták meg. A férfi ellen eljárás indult - közölte a pénzügyőr őrnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.