Csak az árut találták meg

Hatmilliós cigarettafogás Beregsuránynál

A pénzügyőrök tudomására jutott, hogy valakik a zöldhatáron át csempésznek cigarettát Ukrajnából, a helyszínen a csempészeket már nem, a dohányárut viszont megtalálták.

2015.01.29 09:40MTI

Hatmillió forint értékű csempészcigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei Beregsuránynál - közölte a NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője, sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Dávid Zoltán elmondta: a pénzügyőrök tudomására jutott, hogy valakik a zöldhatáron át csempésznek cigarettát Ukrajnából, a helyszínen a csempészeket már nem, a dohányárut viszont megtalálták.

A hátrahagyott 15 papírkartonból 7498 doboz ukrán eredetű, magyar adójegy nélküli cigaretta került elő, amelyet lefoglaltak.

A csempészek kézre kerítésére a NAV nyomozást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.