NAV

Nyolcvanmillió forint értékű hamis festékpatront találtak

Olyan logóval látták el őket, amelyeket a védjegyjogosult engedélye nélkül gyártottak.

2015.01.21 09:50MTI

Mintegy 80 millió forint értékű, hamis márkajelzésű tintapatront foglaltak le a pénzügyőrök Rajkánál - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán.

A tájékoztatás szerint a pénzügyőrök egy magyar rendszámú teherautót ellenőriztek Rajka térségében. A gépjárműben szállított tintapatronok az előzetes szakértői vélemény alapján hamisítványoknak bizonyultak, olyan logóval látták el őket, amelyeket a védjegyjogosult engedélye nélkül gyártottak.

A pénzügyőrök lefoglalták a 3900 hamis festékpatront, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt büntetőfeljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.