Megállapodás

Retteghetnek az adócsalók: Közép-Európa összefog

Szorosabbra kívánja fűzni együttműködését az adócsalások elleni harcban hat közép-európai ország - ebben állapodott meg a négy visegrádi ország, valamint Németország és Ausztria szakminisztere csütörtökön Prágában.

2014.10.02 16:45MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/nuchylee

Magyarországot a tanácskozáson Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter képviselte.

A tárcavezető szerint a miniszterek kiemelten foglalkoztak a fordított áfa kérdésével és az adócsalások ügyével, az Oroszország-ellenes szankciókkal, és beszélgetést folytattak az egyes gazdaságok általános helyzetéről is.

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a visegrádi négyek továbbra is szoros együttműködésben tudjanak választ adni az európai és a térségbeli kihívásokra. Ennek jó példája a mostani közös tanácskozás" - nyilatkozta Varga Mihály.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.