Éppen szállításhoz készülődtek

Harminchatmilliós cigarettafogás Beregsurányban

Harminchat millió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Beregsurányban.

2014.04.17 09:45MTI
freedigitalphotos.net/graur codrin

Jánvári-Stefán Regina, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense elmondta, hogy a nyomozók a pénzügyőr járőrök segítségével tetten értek egy kisebb csoportot, amelynek tagjai éppen szállításhoz készülődve 45 ezer doboz adózatlan cigarettát pakoltak. A hat férfi menekülni próbált.

Az egyik elkövető a szomszédos házban talált menedéket, ahonnan a házigazdák egy gépjárműben elbújtatva akarták tovább szöktetni - ismertette a százados.

A nyomozók figyelmét éppen a házigazda gyanús viselkedése keltette fel, aki a kérdésekre sietős és összefüggéstelen válaszokat adott - tette hozzá.

A nyomozók a cigarettát lefoglalták, a három ukrán és három magyar férfit gyanúsítottként hallgatták ki jelentős értékre elkövetett orgazdaság bűntett elkövetése miatt, a Kisvárdai Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat - közölte a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.