Két autóban lapult az anyag

Húsz kiló marihuánát találtak a magyar-szerb határon

Mintegy 20 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak két szerb személyautóban a pénzügyőrök Röszkén és Tompán.

2014.04.02 09:31MTI
freedigitalphotos.net

Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense elmondta: a röszkei pénzügyőröknek feltűnt egy idegesen viselkedő szerb férfi.

A szigorított vizsgálaton a jármű pótkerekében, fóliázott csomagokban csaknem 8 kiló kábítószergyanús anyagot találtak a vámosok. Tompán is egy szerb személygépjárművet vizsgáltak a pénzügyőrök, és észrevették, hogy a gépkocsi hátsó ülései túl magasan vannak.

Egy házilag kialakított rejtekhelyet találtak, amelyben 26 csomagban 12 kiló kábítószergyanús anyag volt - közölte a sajtóreferens. Az 50 millió forint értékű kábítószert lefoglalták, a két sofőrt őrizetbe vették, és büntetőeljárást indítottak ellenük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.