A motortérben

Majd' 40 kiló kábítószert találtak két autóban Tompán

Két gépkocsi motorterében 37 kilogramm kábítószernek minősülő anyagot próbáltak Magyarországra csempészni a tompai határátkelőhelyen.

2014.03.10 15:39MTI
freedigitalphotos.net

Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: egy budapesti és egy dunavarsányi lakos március 7-én külön-külön jelentkezett belépésre autóval.

A járművek átvizsgálásakor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei az egyikben 19, a másikban pedig 18 - egyenként körülbelül egy kilogramm súlyú - csomagban kábítószergyanús növényi származékot találtak.

Az elsődleges szakértői vélemény szerint a csomagokban kannabiszra jellemző vegyületet mutattak ki, amely kábítószernek minősül. A Kiskunhalasi Járásbíróság elrendelte a két férfi előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.