Több mint száz kartonnal foglaltak le

Cigarettafogás az M1-es autópályán

Több mint száz karton adójegy nélküli cigarettára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az M1-es autópályán egy román rendszámú mikrobuszban.

2014.03.06 09:38MTI
freedigitalphotos.net

Cséve Szabolcs, a testület nyugat-dunántúli parancsnokságának sajtóreferense elmondta: egy ellenőrzés során állították meg a román rendszámú mikrobuszt, amelyben a csomagok nagy része magyar adójegy nélküli cigarettát rejtett.

A pénzügyőrök a mintegy egymillió forint értékű, 104 kartonnyi dohányárut, valamint a csempészethez használt járművet lefoglalták, és költségvetési csalás bűncselekmény gyanúja miatt feljelentést tettek az ügyben.

Hozzátette: 1,2 millió forint jövedéki bírságot is kiszabtak a sofőrre, aki azt meg is fizette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.