Tabletták, ampullák

Gyógyszercsempészeket fogtak Röszkén

Előbb egy szerb nő személyautójának oldalkárpitjában találtak több mint 30 ezer alprazolam tartalmú tablettát. Röviddel később pedig egy teherautó átvizsgálása során bukkantak 450 ampulla tesztoszteronkészítményre.

2014.02.27 10:39MTI
freedigitalphotos.net

A pénzügyőrök a mintegy egymillió forint piaci értékű tablettát és ampullát lefoglalták, a rendőrség pedig egészségügyi termékhamisítás miatt mindkét ügyben eljárást indított - közölte Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense.

Az alprazolamot általában kedélyjavításra, szorongás, pánikbetegség kezelésére, a tesztoszteront pedig - amely a legfontosabb férfihormon - egyebek mellett az izomerő növelésére használják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.