Mindhiába

Húszmillió forintnyi cigaretta menekült egy furgonnal a rendőrök elől

Több mint húszmillió forint összértékű cigarettát találtak a rendőrök egy, az igazoltatás elől menekülő furgonban a Dél-Alföldön.

2014.02.17 13:57Havariapress

Vasárnap este hét óra körül Kunbaja külterületén akartak igazoltatni a járőrök egy Bácsalmás felé haladó kisteherautót, de a sofőr a rendőröket meglátva megfordult, majd az egyik földútra rákanyarodva próbált elhajtani a környező tanyavilág felé. Az egyenruhások azonnal követni kezdték a menekülő járművet, s a földúton a nyomait követve rövidesen egy erdőhöz értek, amit már csak gyalogosan tudtak megközelíteni. Másfél órával később és több kilométerrel távolabb, az erdő egy elhagyott részén találták meg a keresett gépkocsit az erdőben, amiben akkor már nem tartózkodott senki, az indítókulcs viszont benne volt. A gépjárműből több mint húszmillió forint értékben kerültek elő külföldi zárjegyes, de magyar adójegy nélküli cigaretták, a gépkocsit ezért a rendőrség büntető feljelentés keretében átadta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak, akik jövedéki eljárást is indítottak az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.