Záhony

Trafik a javából! Ezer karton csempészcigarettát foglaltak le a vámosok

A pénzügyőrök az ukrán-magyar határszakaszon tartott ellenőrzés során a bokrokban bujkáló emberekre lettek figyelmesek, akik a testükre erősített dobozokat cipeltek.

2013.08.13 10:00MTI

Hőkamera segítségével ezer karton, nyolcmillió forint értékű, adójegy nélküli cigarettára bukkantak a záhonyi vámosok.

Suller György Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője szerint a pénzügyőrök az ukrán-magyar határszakaszon tartott ellenőrzés során a bokrokban bujkáló emberekre lettek figyelmesek, akik a testükre erősített dobozokat cipeltek. A vámosok felszólították a férfiakat, hogy álljanak meg, akik ezt követően eldobálták a dobozokat és elszaladtak.

A NAV munkatársai a dohányterméket lefoglalták, és ismeretlen tettes ellen orgazdaság megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.