Szatmárban

Autósüldözés után fogtak el egy cigarettacsempészt

Autósüldözés után fogtak el egy menekülő cigarettacsempészt a rendőrök Ópályiban, a férfi kocsijában csaknem tízmillió forint értékű dohányáru volt.

2013.05.07 11:24MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője, Berki Bianka elmondta: a fehérgyarmati járőrök hétfőn a 49-es úton akartak igazoltatni egy személygépkocsit, de a sofőr figyelmen kívül hagyta a jelzésüket, és nagy sebességgel elhajtott a helyszínről.
   
A rendőrök üldözőbe vették az autót. A hajszába bekapcsolódtak a mátészalkai járőrök is, és végül a menekülő sofőr öt településsel távolabb, Ópályi belterületén állította meg járművét. A gépkocsivezető, egy 23 éves tiszabecsi férfi ezután gyalog próbált egérutat nyerni, de a rendőrök elfogták.
   
A szóvivőhelyettes közölte: a gépkocsi utasterében és csomagtartójában csaknem tízmillió forint értékű, zárjegy nélküli cigarettát találtak. A járművet és a feltehetően csempészésből származó dohányárut lefoglalták. Az ügyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal indított büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.